Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
6:57 am

UMRO JE MATTHEW PERRY Chandler iz ‘Prijatelja’ utopio se u jacuzziju, stalo mu je srce?

Američki glumac Matthew Perry, zvijezda serijala Prijatelji, nađen je mrtav u jacuzziju u svom domu u Los Angelesu. Perry je imao 54 godine. 

Hitna službe pronašle su ga oko 4 sata popodne po lokalnom vremenu. Za sada nema informacija o uzroku smrti, nešto više informacija očekuje se tijekom dana. 

Los Angeles Times citira izvor koji navodi da u Perryjevom domu nisu nađene droge. Istražitelji Odjela za pljačke i ubojstva policije Los Angelesa istražuju smrt.

Nakon serijala Prijatelji, karijera Matthew Perryja otišla je nizbrdo. S ovisnošću se borio još dok je bio na vrhuncu slave, 2016. je izjavio da se uopće ne sjeća snimanja četiri sezone Prijatelja. Priznao je ovisnost o alkoholu i Vicodinu, lijeku za ublažavanje bolova kojeg mu je liječnik prepisao nakon skijaške nezgode. 

‘Imao sam veliki problem s alkoholom i tabletama. Nisam mogao stati. Stvari nakon nekog vremena postanu toliko loše da se više ne mogu kriti i onda su svi saznali’, govorio je o svom problemu Perry. 

Bio je hospitaliziran pet mjeseci nakon puknuća crijeva uslijed upotrebe psihoaktivne droge. 

‘Liječnici su kazali mojoj obitelji da imam dva posto šanse za preživjeti. Tada sam uistinu bio na kraju života’, opisao je svoje zastrašujuće iskustvo magazinu People. Bio je u komi dva tjedna. Tada je odlučio prestati uzimati štetne supstance.

U posljednjoj objavi na Instagramu je objavio sliku iz jacuzzija uz status: ‘Oh, topla voda koja se pjeni oko tebe donosi sreću? Ja sam Mattman’.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)