Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
9:35 pm

Splićanka u Supertalentu dobila tri ‘ne’, a onda je Bilman stisnuo zlatni gumb

Dosad neviđenu podjelu među članovima žirija Supertalenta svojim plesnim nastupom izazvala je Paula Jeličić. Splićanka se s 15 godina počela baviti baletom i brzo je dospjela do HNK u Splitu. Premda predivan, bio je to i mračan period u njenom životu. Borila se s depresijom, anksioznošću i anoreksijom četiri godine. 

I dalje se bavi plesom, ali sada je pronašla svoje autentično ja. 

– Otišla sam u London na akademiju. A kad sam došla tamo, skužila sam da nisu svi tako minijaturni, to su plesači i viši i deblji i manji, ima svakakvih. Kad vide talent, nitko više ne gleda koliko ti kila imaš – objasnila je te dodala.

– Mislim da je velika razlika mene na stageu i uživo. Bez pozornice sam dosta sramežljiva, ali kad dođem na stage, puma, totalno druga osoba. Puna samopouzdanja, zna što želi i mene inspirira. Na Supertalentu bih voljela ljudima pokazati da oni mogu puno više od toga što jesu, samo ti treba taj neki stage ili nekakva publika i možda ćeš uspjeti iz sebe izvući nešto što nikad nisi mislio da ćeš moći – rekla je, a onda je stala pred žiri na pozornicu. 

Međutim, efektne boje na tijelu, spretni plesni pokreti i akrobacije s vatrom nisu impresionirali žiri, na što je publika u studiju negodovala. Davor Bilman nije se složio s većinom svojih kolega te je poslušao sebe i zlatnim gumbom Paulu plasirao ravno u polufinale.

– Ja ću ti reći što ja mislim o tebi i tim komentarima, i ovim recimo hejterima, i ovim ispravnim ljudima koji to sve gledaju ozbiljno ću odgovoriti najbolje na ovaj način – rekao je Davor, a nakon toga zlatni konfeti prekrili su pozornicu.

– Mislila sam da sam svoje odradila i neću se više vraćati, tako da me baš dirnulo ovo – izjavila je Paula koja je otvoreno progovorila i o svojoj borbi s anoreksijom u mlađim danima.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)