Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
7:57 am

PROGNOZA ZA DALMACIJU Pretežno sunčano

Piše N.M.

Prema prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda u Dalmaciji će biti pretežno sunčano mjestimice s umjerenom naoblakom. Puhat će slabo do umjereno jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka od 15 do 18, a najviša dnevna između 22 i 24 °C.

Izvješće Pomorskog meteorološkog centra Split DHMZ-a 

Upozorenje

Mjestimice je moguć neverin i to uglavnom na sjevernom, još rano ujutro i na južnom Jadranu. U drugom dijelu noći na sjevernom, zatim i na srednjem Jadranu udari juga u jačanju na 35-40 čvorova

Stanje

Nad Jadranom se prostire polje srednjeg ili malo povišenog tlaka zraka, a s jugozapada po visini pritječe vlažan i topao zrak.

Vremenska prognoza za Jadran za prvih 12 sati

Jugo, još u početku jugozapadni uz obalu ponegdje i istočni i sjeveroistočni vjetar 6-16 čvorova, od sredine dana na sjevernom, zatim i na dijelu srednjeg Jadrana jugo u jačanju na 10-20 čvorova. More 1-2, na sjevernom i srednjem Jadranu u jačanju na 2-3. Vidljivost 10-20 km. Malo do umjereno oblačno, a mjestimice uz povećanu naoblaku moguća je kiša ili pljusak s grmljavinom i to uglavnom na sjevernom, još rano ujutro i na južnom Jadranu.

Vremenska prognoza za sljedećih 12 sati

Slabo do umjereno, na sjevernom i srednjem Jadranu umjereno do pojačano jugo, od sredine noći u jačanju na jako i to prvo na sjevernom dijelu. More malo do umjereno valovito, u drugom dijelu noći na sjevernom i srednjem Jadranu u jačanju na umjereno valovito i valovito. Malo do umjereno oblačno, a mjestimice uz povećanu naoblaku moguća je kiša ili pljusak s grmljavinom i to uglavnom na sjevernom Jadranu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)