Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
7:30 pm

NOVI DETALJI Otkriveno što su hitne službe pronašle u kući Matthewa Perryja

Piše M.K.

Glumački je svijet u šoku zbog tužnog i iznenadnog odlaska glumca i zvijezde serije ‘Prijatelji’ Matthewa Perryja koji je preminuo u dobi od 54 godine u svom domu.

Prema pisanju Daily Maila u njegovu vilu u Los Angelesu bile su poslane hitne službe i liječnici su ga pokušali spasiti dok je još bio u jacuzziju, ali nažalost mogli su ga samo proglasiti mrtvim na mjestu događaja i nisu ga prebacili u bolnicu, piše Dnevnik.hr.

Izvori iz policije potvrdili su da se glumac iz ‘Prijatelja’ utopio i da je pronađen u jacuzziju u njegovoj kući u Los Angelesu nakon što su hitne službe pozvane na mjesto događaja zbog srčanog zastoja.

Prema pisanju TMZ-a u kući je imao antidepresive i lijekove na recept te lijek za kroničnu opstruktivnu plućnu bolest koji se uglavnom koristi kod emfizema i kroničnog bronhitisa. Nedozvoljene supstance nisu pronađene.

Navodno je dva sata prije tragedije odigrao partiju pickleballa, nakon čega je svog asistenta posla obaviti neke zadatke. Kad se asistent vratio, zatekao ga je u besvjesnom stanju i nazvao Hitnu pomoć.

Perry je bio najpoznatiji po svojoj dugogodišnjoj ulozi Chandlera Binga u seriji ‘Prijatelji’, koja se prikazivala 10 sezona na NBC-ju od 1994. do 2004., a koja je i dan danas vrlo popularna.

Godinama je vodio bitku s ovisnostima o drogi i alkoholu o kojima je i sam javno pričao. Prvi put je na odvikavanju bio 1997. godine, a onda se opet prijavio 2001. i 2011. Koliko su veliki njegovi problemi bili priznao je tek 2016. godine kada je u velikom intervjuu priznao da se zbog ovisnosti ne sjeća snimanja čak tri sezone Prijatelja.

‘Svi smo u potpunom šoku, ljudi plaču kad im priopćimo ovu vijest i teško prihvaćaju da ga više nema. Nije tajna da se dugo borio s drogama i alkoholom, ali zadnji put kad sam razgovarao s njim, činio se kao da je na dobrom putu prema oporavku’, rekao je Perryjev dugogodišnji prijatelj.

‘Bio je puno puta na odvikavanju, ali bio je i osoba koja se željela oporaviti i doći k sebi. To je tako tragična vijest. Bio je drag čovjek, uvijek je sve prihvaćao i bio svima na usluzi. Svi se trudimo pomiriti s ovom tragičnom vijesti’, dodao je prijatelj.

Matthew je u ‘Prijateljima’ glumio uz bok Jennifer Aniston, Courteney Cox, Davida Schwimmera, Matta LeBlanca i Lise Kudrow.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)