Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
10:04 am

NASTAVLJA SE PREPUCAVANJE Karlo Pilko: ‘Licemjerje, Bojan ti je ime’

Piše D. M.

Predsjednik Vijeća GK Gripe, Karlo Pilko osvrnuo se na jučerašnju ‘dramu’ oko uništavanja stabala na parceli podno Tvrđave Gripe.

Ivošević nekad štiti investitore, a danas ipak stabla. Na slici je čovjek koji je šutio oko cijelog slučaja vezano za Small Mall. 

To je čovjek koji je prešutio i rušenje pelegrinke a kada su ga pitali za komentar rekao je da nema vremeplov da utvrdi tko je kriv za njeno rušenje. Tog istog čovjeka niste mogli čuti kako napada Small Mall niti maše ikakvim papirima. Nije sazivao presice niti se pojavljivao na gradilištu. Niste ga čuli da negoduje ni kada je gradskoj upravi trebalo čak 2 mjeseca da dostavi svu dokumentaciju vezano za Small Mall Pravnom fakultetu u Splitu. 

Danas taj čovjek proziva mene za grijeh SDP-a kada je on bio član stranke, a ne ja. I na kraju, danas je taj čovjek najveći zaštitnik drveća uz tvrđavu Gripe i odjednom se sjetio da stabla ipak treba sačuvati. Loša predstava dobrog glumca. Licemjerje, Bojan ti je ime’, poručuje Pilko.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)