Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
7:55 pm

Lana Jurčević razveselila pratitelje novom objavom: ‘Zahvalnost – bez obzira na sve’

Piše M.K.

Lana Jurčević razveselila je pratitelje na Instagramu novim javljanjem i snimkom svog trudničkog trbuha. Zbog problema u trudnoći, bila je prisiljena otići u bolnicu.

‘Zahvalnost – bez obzira na sve. U dobru i zlu. Intuicija – nešto što ti je Bogom dano i što ako znaš slušati, onda imaš sveto ‘oružje’ u svojim rukama. Optimizam – naći ga u što više toga koliko god ti teško bilo. U svakoj prepreci se krije ili neka lekcija ili prilika za nešto veće od nas. Nada – nešto na što svatko od nas ima pravo, čak i kad se nadaš nečem što drugi smatraju nemogućim. Vjera – sve je lakše kad vjeruješ i prepustiš se. Mir – najteži, a najljepši osjećaj za postići’, napisala je uz video.

Pjevačica čeka dijete s Filipom Kratofilom, a sretnu vijest o trudnoći obznanila je krajem srpnja na društvenim mrežama.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lalana)

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)