Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
4:16 pm

BOMBA S GRIPA: Ljubimac navijača pred povratkom u Split!

Piše D. F.

Shannon Shorter pred vratima je Splita! Čeka se samo službena objava, no pregovori su blizu kraja te bi momčad Slavena Rimca u nastavak sezone trebala biti pojačana. 

Iskusni Amerikanac ovog je ljeta napustio Gripe, otišao u Egipat, ali tamo nije do kraja sretan te je vrlo blizu povratka u žuti dres.

Shorter je u Split stigao u prosincu 2021. godine, a ovog ljeta nakon isteka ugovora odlučio je potražiti novi izazov.

– Hvala Splite. Stvarno sam uživao u ove dvije sezone. Žao mi je što nismo osvojiti titulu prvaka, ali napredovali smo iz sezone u sezonu. Iznimno poštujem ljubav koju su mi navijači pružili, nikada neću zaboraviti trenutke na Gripama – rekao je Shorter na oproštaju, vjerojatno ni ne sluteći da bi povratak mogao uslijediti vrlo brzo.

Povratak Shortera (zasad) ne znači da će netko od trojice stranaca (Shelton, Stevenson, DJ Funderburk) otići s Gripa, no teško je za vjerovati da će do kraja sezone Split u svojim redovima imati četvoricu stranih igrača. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)