Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
4:26 pm

BIJELI STUDIO: Livaja nije zaslužio takav tretman kod sudaca!

Piše N.M.

U novom izdanju Bijelog studija naši komentatori igra i suđenja, Hrvoje Vejić i Goran Tenžera, analizirali su utakmicu između Slaven Belupa i Hajduka (0:1). U videu pogledajte što je rečeno o povratničkom debiju Mislava Karoglana na klupi, igri Filipa Krovinovića, zamjeni Ivana Dolčeka, te brojnim drugim situacijama, a izdvajamo Tenžerin komentar suđenja Matea Ercega iz Pristega u odnosu na Marka Livaju.

Napravljen je niz pogrešaka na štetu bijele desetke. 

– Livaja nije zaslužio ovakav tretman sudaca – kazao je Tenžera.

Igrač Slavena Boras je završio utakmicu bez kartona, iako ga je zaslužio, pogotovo za prekršaj na Livaji u 82. minuti.

– Eklatantno zlostavljanje, potezanje Livaje, jedno od brojnih – kazao je Tenžera.

– Ja sam mislio da će ga Boras odnijeti u svlačionicu, da nije sudac svirao, on bi ga iznio van terena – dodao je Vejić.

Cijeli komentar igre i suđenja pogledajte u videu.

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)