Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
8:45 pm

Zadranka u Superstaru oduševila žiri rokerskim nastupom

Novu, šestu epizodu ‘Superstara’ otvorio je Zagrepčanin Lučijano Šečić i dobio četiri glasa ‘da’ za svoj nastup kod Severine, Tončija Huljića, Filipa Miletića i Nike Turković

Nakon njega na pozornicu showa stigla je Zadranka Hana Grubić.  Završila je osnovnu glazbenu školu i svira klavir od sedme godine te se bavi i plesom. Odrasla je na klasičnoj glazbi, no najviše voli rock and roll. Odabrala je pjesmu ‘Welcome To The Jungle’ Guns N’ Rosesa.

Nastup 18-godišnjakinje je oduševio žiri. 

– Mogu čak da pričam u svoje ime, a mislim i u ime svojih kolega. Svi ćemo se složiti da si ostavila jetru. To je ono što ti nitko ne može osporiti – komentirao je Filip Miletić

– Ti si meni bila bomba. Bilo te je svugdje u cijelom ovom prostoru – rekla je Severina

– Meni je ovo bila jedna od dražih stvari. Meni su ženske rokerice i to kad ovako rokaju najseksi stvar na svijetu, a tako si ovo iznijela da je za naježiti se od malog prsta do zadnje dlake na glavi – istaknula je Nika Turković.

Hana je prošla u sljedeći krug s četiri glasa ‘da’.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)