Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:03 am

VIDEO: Nevjerojatna prilika, bio je sam na metar od gola

Piše B. D.

Hajduk je odlično otvorio utakmicu protiv Slaven Belupa, no taj početni pritisak nije pretvorio u pogodak. Najveću je priliku imao Filip Uremović, koji je promašio prazna vrata. Jedna je to od onih situacija za koje se kaže da je bilo lakše zabiti nego promašiti, no prvotimcu ‘bijelih’ se lopta od noge odbila preko gola, iako je bio na samo metar od vrata.

Kasnije će Livaja pogodak za pobjedu zabiti u 44. minuti iz kaznenog udarca, a u videu pogledajte kakva je to bila šansa za Uremovića.

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)