Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
9:00 pm

SPLIĆANIN ODUŠEVIO U SUPERTALENTU Zbog ozljeda je morao prestati igrati nogomet

Bruno Barišić ima 16 godina i došao je na audiciju ‘Superstara’ iz Splita, a rekao je žiriju da je na prvu običan srednjoškolac, ali smatra se zanimljivim. Zbog ozljeda je morao prestati igrati nogomet. Svira gitaru i ide na satove pjevanja. 

– Bez dlake sam na jeziku. Kažem iskreno ono što mislim pa makar to nekad i bilo, možda nekome kao pretjerano, ali to sam ja. Ja nemam što se toga tiče neke loše namjere – istaknuo je Bruno. 

Odlučio je otpjevati ‘Još sanjam da smo zajedno’ od Toše Proeskog i ‘Thinking Out Loud’ od Eda Sheerana

– Nešto mi je sumnjivo tu, u pozitivnom smislu – komentirao je Tonči Huljić nakon što je Bruno otpjevao Tošin hit. Htio je čuti drugu pjesmu. 

– Jel ti treba partnerica za ples – pitala je Severina

Bruno joj je odgovorio da će pokušati sam. 

– Čak i netko da Severinu odbije – našalio se Filip Miletić

Bruno je zamolio pomoć žirija pri izvedbi i da pucketaju prstima. Tonči je nakon izvedbe tražio Brunu da otpjeva dio pjesme ‘Još sanjam da smo zajedno’.

– Sljedeći put kad budeš slušao Tošu, poslušaj koliko energije izbacuje, čak i kad je tih, to je energija prema van. Mi stalno pokušavamo mlade ovdje probuditi jer svi se bojite pokazati emocije – istaknuo je Huljić. 

– Meni je ovo bilo jako dobro – komentirala je Nika Turković.

Bruno je dobio četiri glasa ‘da’ za prolaz dalje.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)