Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
8:55 pm

Severina kandidata pitala podržava li klečavce na Trgu, nije prošao dalje

Trener i maser Kristian Josip Periš treći je večeras stigao pred žiri Superstara. Magistar je kineziologije, a bio je u atletskoj reprezentaciji gdje je bacao kuglu i disk. Predstavio se pjesmom ‘Samo je ljubav tajna dvaju svjetova’ Marka Perkovića Thompsona.

– Imaš tipičan klapski glas, ali velike probleme s intonacijom – poručio je Tonči Kristijanu.

– Rekao bih da nije bilo intonacije nego detonacije – nadovezao se Filip u šali.

– Ne bi mi nikad palo napamet, ali da, imaš super glas za klapu. Međutim, najvažnije je intonacije, kad to bježi, teško se možemo složiti da je to za dalje – zaključila je Nika.

Otkrio je Kristijan da se bavi i pisanjem moderne verzije Biblije.

-Podržavaš li klečavce na Trgu – pitala ga je Severina, a on rekao da žene jesu bitne, ali muško je glava obitelji.

Nakon njegovog objašnjavanja postanka svijeta i odnosa žena i muškaraca, Severina mu je u šali poručila da mu neće dati da prođe. Dok se muški dio žirija u šali složio s Kristijanom, Severina i Nika napustile su studio, baš kao i kandidat, koji ovog puta nije prošao dalje.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)