Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
8:27 am

PROGNOZA ZA DALMACIJU Pretežno sunčano, popodne moguć poneki pljusak

Piše N.M.

Prema prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda danas će u Dalmaciji biti pretežno ili djelomice sunčano, a uz povremeno više oblaka mjestimice može pasti malo kiše, dok popodne može biti i ponekog pljuska s grmljavinom. Vjetar slab i umjeren južni i jugo. Najniža jutarnja temperatura od 15 do 19, u unutrašnjosti od 10 do 14, a najviša dnevna od 20 do 24 °C.

Izvješće Pomorskog meteorološkog centra Split DHMZ-a 

Upozorenje

Mjestimice neverini.

Stanje

Ciklona s frontalnim poremećajem premješta se prema istoku.

Vremenska prognoza za Jadran za prvih 12 sati

Jugozapadni vjetar i jugo, uz obalu srednjeg i južnog Jadrana i bura 4-14 čvorova. Još prijepodne na sjevernom Jadranu i na otvorenom moru srednjeg i južnog Jadrana jugozapadni vjetar do 18 čvorova. More 2-3, na otvorenom 3-4, poslijepodne na srednjem i južnom Jadranu u smirivanju. Vidljivost 10-20 km. Promjenjivo i nestabilno, osobito na sjevernom Jadranu.

Vremenska prognoza za sljedećih 12 sati

Slabo do umjereno jugo i jugozapadni vjetar, koji će na sjevernom Jadranu navečer biti i pojačan. More malo do umjereno valovito, na sjevernom Jadranu i valovito. Promjenjivo i nestabilno, osobito na sjevernom Jadranu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)