Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Hrvatska
3:42 pm

Pijana vozačica naletjela na ženu (70) i dijete, teško su ozlijeđeni

Piše N.M.

Jučer popodne se u Zagrebu dogodila teška prometna nesreća koju je izazvala pijana vozačica. U nesreći su teško ozlijeđeni 70-godišnja žena i maloljetno dijete.

‘Jučer oko 17 sati u Zagrebu, 40-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka kolnikom Ulice dr. Luje Naletilića u smjeru sjeveroistoka. 

Dolaskom do raskrižja s Ulicom Đuke Begovića gdje je uslijed neprilagođene brzine i alkoholiziranosti naletjela na 70-godišnju pješakinju i maloljetnu osobu koja se nalazila na pomoćnom pješačkom sredstvu – dječjem biciklu s pomoćnim kotačima, a koji su se kretali sjevernom stranom istoga kolnika u smjeru jugoistoka’, opisali su iz policije, prenosi Index.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)