Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
8:05 pm

Osijek na krilima Jugovića upisao pobjedu

Piše D. L.

U trinaestom kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige Osijek je na Opus Areni slavio protiv Istre 3:1.

Domaćini su postigli pogodak odmah na početku drugog poluvremena, baš kao i u prošlom kolu Hajduku. Ovog puta strijelac je bio Vedran Jugović

Jugović tu nije stao. Poentirao je u 86. minuti nakon kornera, a zatim u 94. iz kaznenog udarca. Utješni pogodak za Istru postigao je Elias Filet u 97. minuti. 

Tako je Osijek na krilima iskusnog Osječanina Jugovića svladao Istru i upisao drugu pobjedu u drugoj utakmici drugog mandata Zorana Zekića.

Trenutno se nalaze na trećem mjestu, a u odnosu na četvrti Dinamo imaju dva boda i dvije utakmice više. Istra je u posljednjih šest utakmica upisala pet poraza uz jedan remi te se još uvijek nalaze na pretposljednjem mjestu. 

U sljedećem kolu Osijek dolazi u Goricu, dok Istra dočekuje Slaven Belupo. 

Standings provided by Sofascore
Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)