Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:25 pm

OK Ribola nastavila pobjednički niz

Piše M.K.

OK Ribola Kaštela nastavila je pobjednički niz. U 5. kolu Superlige je s 3:0 (25:12, 25:15, 25:17) na gostovanju pobijedila OK Split. Samouvjereno su ušli u meč, nametnuli svoju igru i za manje od sat vremena osvojili još dva boda.

‘Igrali smo ozbiljno i mislim da smo zasluženo dobili 3:0 protiv mlade ekipe Splita. Imali smo dosta direktnih poena iz servisa i tu smo prelomili utakmicu odmah na početku, tako da je to praktički bila jednosmjerna utakmica. Neki su igrači dobili priliku s klupe i mislim da su odradili dosta korektno. Lijepo izgleda pet pobjeda u nizu, međutim mislim da možemo još podignuti nivo igre. Cilj nam je sanirati ozljede, s njima se još muče Kulušić i Jurić, a Simon je danas igrao, što je značajno za dinamiku tima. Tako da puni samopouzdanja idemo u pripremu za utakmicu sa Siskom’, rekao je glavni trener Ivan Rančić.

OK Sisak će u Kaštelima gostovati idućeg vikenda u 6. kolu Superlige.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)