Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
9:30 pm

Ivošević odgovorio Čelanu i Pilku: ‘Lijepo je vidjeti da novopečeni oporbeni suradnici imaju zajedničku kampanju’

Piše M.K.

Splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević odgovorio je na prozivke Marijana Čelana i Karla Pilka vezane za uklanjanje borova na Gripama.

‘Lijepo je vidjeti da novopečeni oporbeni suradnici imaju zajedničku kampanju.

Pa da podsjetimo, pelegrinka je pala na temelju pravomoćne dozvole izdane u mandatu SDP-a, a kojoj su temelj bili ugovori iz mandata HDZ-a. Drugim riječima pala je zahvaljujući strankama sa slike.

Na lokaciji kraj tvrđave Gripe investitor nema nikakav akt o gradnji, u suvlasništvu je s državom pa ćemo vidjeti hoće li HDZ zaštititi zelenu oazu ili će ići prodavati je, unatoč očitovanju Upravnog odjela za komunalne poslove da se radi o zelenoj površini.

Kad će prosvjed kotara? Kad će tematska sjednica? Ili će se opet čekati da bude prekasno,  pa za par godina kriviti nekoga ni krivog ni dužnog’, napisao je na Facebooku.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)