Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
3:41 pm

ZORAN ZEKIĆ: Šokiran sam u kakvom je stanju Lovrić!

Piše N.M.

Nakon pobjede na Poljudu pred Osijekom je novi ispit. U 13. kolu HNL-a Osijek u subotu (18.10 sati) na Opus Areni dočekuje Istru. Uoči tog susreta Zoran Zekić prokomentirao je izvedbe Kristijana Lovrića

– Imamo iskren odnos i razgovor. Sve ovisi o njemu. Vidim detalje da bi trebao biti to za što je doveden. Rekao sam mu da sam šokiran u kakvom je stanju. Pribojavao sam ga se prije… Dogode se životni poremećaji, ali nadam se da ćemo ga što prije vidjeti u najboljem izdanju. Potencijalno bi mogao biti ‘desetka’. Prije odlaska na krilo je to bio. Tražim podršku Mierezu. Treba taktički i fizički to doraditi – odgovorio je Zekić. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)