Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
11:05 pm

ŽESTOKI SUKOBI U GAZI Izrael prekinuo veze i poručio civilima da bježe na jug

Piše M.K.

Izrael je navečer počeo silovito bombardirati sjever Gaze, nestalo je interneta, ne rade ni mobilne mreže. Vojska je najavila da ‘širi kopnene operacije’ te civilima u Gazi poručila da ‘bježe na jug’, piše Index.

Hamas tvrdi da traju okršaji s Izraelcima u sjevernoj Gazi

Vojno krilo Hamasa, brigade Al Qassam, priopćilo je da se suočava s kopnenim prodorom izraelske vojske u sjeverni dio Pojasa Gaze.

U priopćenju Hamasa navodi se da se nasilni okršaji odvijaju na terenu u blizini Beit Hanouna u sjevernoj Gazi i Bureija u središtu. Krilo nije dalo dodatne pojedinosti o tome u kakvom su obliku sukobi bili.

BBC ne može potvrditi ove Hamasove tvrdnje, a dok je Izrael ranije večeras rekao da intenzivira svoje napade na Gazu, nije objavio nikakve detalje o tome što uključuje proširenje njegove kopnene operacije.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)