Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
1:14 pm

ZAKAZANO ROČIŠTE Maja Đerek na raspravu pozvala i građane

Piše P. I.

Maja Đerek izvijestila je kako će se u petak, 3. studenog, održati ročište na Službeničkom sudu zbog njene suspenzije. Pozvala je i zainteresirane građane da dođu na sud te izrazila sumnju da će se na ročištu pojaviti gradonačelnik Ivica Puljak i dogradonačelnik Bojan Ivošević.

Podsjetila je i na ono što jer o njoj govorio Ivica Puljak godinu dana prije suspenzije: ‘Maja Đerek, koja je od države zaslužila orden za hrabrost, orden za zaštitu javnog dobra, orden za službeničku savjesnost, orden za domoljublje, orden za uzornost ili kako se već sve ne zovu brojni ordeni koje dobivaju i neki koji nisu zaslužili ni drvene medalje, umjesto toga dobiva i otkaz i pranje ruku da je se zaposli igdje u javnoj službi. Ona, umjesto barem jednog od razvikanih ordena, dobiva stigmu nepoželjne osobe za zapošljavanje u javnom sektoru’.

Ponovila je kako su je prozvali da vrši udar na instituciju, ali da je pravi razlog suspenzije taj što nije htjela pogodovati Puljkovim, Ivoševićevim i Kuzmanićevim prijateljima, nije htjela štititi pojedine gradske službenike egzistencijalno vezane za HDZ i nije pristala biti smokvin list za nezakonitosti vezane za kadrovske stanove i projekt Small Mall.

Poručila je i da je, prije mjesec dana, javno ponudila Puljku i Ivoševiću da pred kamerama i građanima demokratski iznesu svoje argumente uz uvjet da nema dogovorenih pitanja, ali da od njih odgovor nikada nije dobila. 

Na kraju je uputila one koji žele doći na ročište da se najave na mail: pisarnica@dalmacija.hr.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)