Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
7:55 pm

VIDEO Nakon odlične promocije albuma ‘Šav’, Teo Grčić predstavlja novi uradak ‘Ne vrijedi mi’

Piše M.K.

Dok se sliježu dojmovi sa zagrebačke promocije albuma prvijenca ‘Šav’ održanoj prošlog četvrtka, Teo Grčić ne miruje pa tako s ponosom predstavlja novi singl ‘Ne vrijedi mi’ za koji je snimio i spot.

Pjesma dolazi sa spomenutog albuma na kojem zauzima peto mjesto, a nastala je, kao i mnoge, iz pera samog Tea koji potpisuje glazbu i stihove. Kada govorimo o ovoj pjesmi, od samog početka prisutno je veliko uzbuđenje i odlična energija tokom stvaranja, a sve to sa Teom dijelio je i Mihael Blum koji je uradio sjajan aranžman.

‘S posebnim ponosom predstavljam pjesmu ‘Ne vrijedi mi’. Nastala je u dahu, u neke sitne sate, vođena čistom inspiracijom i slikama iz života koje su mi tada prolazile kroz glavu. Toliko sam bio obuzet tom melodijom i tekstom da sam jedva dočekao jutro da je pošaljem Mihaelu Blumu, mojem producentu, i da krenemo raditi na aranžmanu. U momentu kada je dobio pjesmu, razina oduševljenja i energije bila je jednaka mojoj, a u studiju se našao i naš vrhunski čelist Emanuel Pavon.

Dogodio se jedan ‘klik’ u kojem smo vrlo brzo imali aranžman, uz predivan Emanuelov intro na čelu i još neke dionice, a ostalo je povijest.

Zaista smo s nestrpljenjem čekali puštanje u eter, i mogu konstatirati da mi je ovo definitivno jedna od najboljih i najdražih pjesama mojih i zato se još više radujem reakcijama publike’, ispričao je Teo Grčić

Uzbuđenje i ponos učinjenim za pjesmu ‘Ne vrijedi mi’, Teo je također prenio u video uradak, kojim itekako ima što za reći, jer vizualni dio nosi upravo ono što je utkao u tekst, glazbu i aranžman. Iako ima lijepu suradnju sa Vatroslavom Divićem kada je snimanje videa u pitanju, ovoga puta stao je ispred objektiva Hrvoja Banića i Hit produkcije koji je svojom kreativom uspješno prenio ono što je pjesnik, htio reći. 

Kako zvuči i izgleda pjesma ‘Ne vrijedi mi’ koja je nastala u jednom dahu Tea Grčića pogledajte na YT kanalu Hit Recordsa.

‘Ne vrijedi mi’ slušajte također i na glazbenim servisima poput Spotifya, Deezera, Tidala, Apple Musica i mnogim drugima, kao i ostale pjesme albuma prvijenca ‘Šav’ kojeg možete pronaći i u svim boljim prodavaonicama nosača zvuka, te na www.hitmusicbox.com.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)