Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
7:27 am

UŽIVO (18.00) Hajduk gostuje u Koprivnici, Karoglan ima nekoliko upitnika

Piše D. F.

Pred Hajdukom je novi ispit. U 13. kolu ‘bijeli’ danas (18 sati) gostuju u Koprivnici. Protivnik je Slaven Belupo, trenutno osma momčad lige s 13 osvojenih bodova. Hajduk je početkom tjedna smijenio Ivana Leku, a na njegovo mjesto stigao je Mislav Karoglan. Svoj prvi mandat na klupi Hajduka Karoglan je završio utakmicom u Koprivnici 12. studenog 2022. godine, a sada svoju drugu epizodu na klupi ‘bijelih’ započinje baš na Kušek Apašu.

Upitnika ima dosta. Problema s ozljedama imaju Žaper, Uremović, Elez, Odjidja-Ofoe i Pukštas i bit će zanimljivo vidjeti kojih će 11 odabrati Karoglan. 

Mogući sastav Hajduka: Kalinić, Moufi, Šarlija, Diallo, Melnjak, Krovinović, Sigur, Benrahou, Sahiti, Trajkovski, Livaja. 

Prvi međusobni susret Hajduka i Slaven Belupa odigran je u kolovozu na Poljudu, a završilo je 3:0. Dvostruki strijelac bio je Marko Livaja, a jednom je zabio Leon Dajaku

Glavni sudac utakmice je Mateo Erceg iz Benkovca. Pomagat će mu Dario Kolarević iz Zagreba i Ivan Starčević iz Bjelovara, a četvrti sudac je Toni Dadić iz Zagreba. VAR sudac je Ante Čuljak iz Zagreba, a njegov asistent Anto Marić, također iz Zagreba. 

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)