Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
5:09 pm

UPITAN ADVENT U SPLITU Za organizaciju na Prokurativama i Mertojaku nema interesa!

Advent u Splitu ove godine bi mogao biti najsiromašniji. Nitko nije poslao ponudu za organiziranjem na Prokurativama i na Mertojaku, dok će Rive ipak biti pokrivene kućicama. Potvrdili su nam u gradskoj firmi Žnjan koja je organizator adventskih radosti s vrhuncem dočeka Nove godine. Vrlo brzo će raspisati novi natječaj, možda se i snizi cijena, trenutačno se za zakup Prokurativa traži oko 50.000 eura. 

– Razlog zašto se nismo javili je ponašanje Grada, umjesto da se ponašaju kao partneri nabili su ogromnu cijenu za prostor, a pomoći nemamo niti oko elementarne infrastrukture – kažu nam ugostitelji. 

Prošle godine se guštalo na Prokurativama, Mertojaku i na Šperunu, a teško je bilo i zbog ćudljivog vremena.  Stari plac je također dan u zakup, a iako se njima izašlo ususret odobravanjem postavljanja svojevrsnog krova, ipak su se organizatori mučili.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)