Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
9:49 am

TUŽNA OBLJETNICA Prije 10 godina napustio nas je Vinko Coce

Piše P. I.

Trogirski slavuj, Vinko Coce, preminuo je na današnji dan prije 10 godina. Imao je 59 godina, a obožavatelji ga još nisu zaboravili. Njegova supruga Janja je za Story otkrila kako joj jako puno znači kada dođe na groblje nađem cvijeće, svijeće, medvjediće, poruke… 

‘Ponosna sam na njega, ljudi ga štuju, koliko je bio veliki, imao je i veliko srce, bio je dobar čovjek, sjete ga se ljudi. Iznenade me i poruke ispod cvijeća. A o upaljenim svijećama da i ne govorim’, rekla je za Story.

Rekla je i da je Vinko preminuo 26. listopada u 23.55 sati, ali da joj ne smeta da se obljetnica njegove smrti obilježava 27. listopada.

‘To je samo pet minuta razlike pa mi je jasno da svugdje piše da je preminuo 27. Za mene je 26. listopad posvećen njemu, odlazim na groblje, a kasnije je misa’, govori nam. Drago joj je što je na Poljudu dobio svoju pločicu/ime i što je kulturno ljeto u Trogiru bilo posvećeno Vinku. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)