Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal

Splitska Čistoća donirala Mostaru kontejnere

Piše P. I.

Splitska gradska tvrtka Čistoća Split darovala je mostarskoj komunalnoj tvrtki JP Parkovi i građanima Mostara 50 metalnih kontejnera od 1100 litara za odlaganje mješovitog komunalnog otpada. 

‘Budući da se u Splitu takva vrsta kontejnera uklanja postavljanjem polupodzemnih spremnika, upotrebljivi metalni kontejneri otpremljeni su u Mostar. Ova inicijativa rezultat je dogovora dvaju gradonačelnika, Ivice Puljka i Maria Kordića, te je nastavak prijateljske suradnje i pomoći Gradu Mostaru, koju Grad Split realizira putem svojih komunalnih tvrtki’, obavili su iz Grada.

Nakon što je tvrtka Promet, modernizacijom svog voznog parka, donirala autobuse koji su značajno unaprijedili kvalitetu i učestalost javnog gradskoj prijevoza u Mostaru, suradnja se nastavlja donacijom komunalne opreme, koja će, vjeruju u Banovini, također biti na korist građanima Mostara.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)