Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
8:36 pm

ROY FERENČINA: Imam jednu zamjerku sucu!

Trener Slaven Belupa Roy Ferenčina nakon poraza protiv Hajduka (0:1) je rekao:

– Čestitam Hajduku. Postigli su gol, a mi nismo. Gledajući cijelu utakmicu, mislim da smo zaslužili bod. Prvi dio pripao je Hajduku, dok smo u drugom mi bili bolji, ali nismo iskoristili dobre prilike.

Muči se Slaven već neko vrijeme s Hajdukom. Jednostavno ne ide.

– Ne znam što je bilo prije. Moram biti razočaran što nismo postigli pogodak. Imamo problem pri realizaciji u ovoj, a i prošloj utakmici protiv Rudeša. Moramo puno raditi da bi postali bolji u tom segmentu igre.

Koliko ste zadovoljni predstavom vaše ekipe?

– Zadovoljan sam pogotovo s drugim dijelom. Bili smo hrabriji nego u prvom poluvremenu u kojem smo izašli malo prestrašeni. Imali smo želju i volju, ali lopta nije ušla u gol. 

Slijedi utakmica SuperSport Hrvatskog kupa protiv Rudeša, a onda gostovanje u Puli.

– Da, brzo dolazi utakmica protiv Rudeša. Sada samo o tome razmišljamo, a nakon toga ćemo o Istri. Moramo se oporaviti, dobiti utakmicu i proći dalje.

Jeste li očekivali ovako ofenzivni Hajduk?

– Očekivao sam da će napasti, ljudi se bore za prvo mjesto. U drugom poluvremenu su se previše povukli po mom mišljenju, ali njihovu igru više od toga neću komentirati. Imali smo par prilika koje nažalost nismo iskoristili, a protiv Hajduka ih nećeš dobiti puno. 

Kako komentirate atmosferu?

– Jako lijep ambijent, pun stadion. Obje ekipe su imale svoje navijače. Jedino što moram napomenuti je da mislim da je trebalo biti više nadoknade. To je moja zamjerka sudcu. 

Standings provided by Sofascore
Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)