Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
2:52 pm

ODGOVORNA JE BIVŠA DRŽAVA? Nakon čišćenja šahti i betoniranja uz njih, na Plokitama stanje još gore

Na Plokitama je s prvom kišom u prošlu subotu potopljena Vinkovačka ulica. Kratkotrajni pljusak u četvrtak je odsjekao ovu uličicu od ostatka grada. 

Jednako je bilo i na gotovo svim splitskim prometnicama, a tradicionalno najgore u Ulici Domovinskog rata gdje su ostajali zarobljeni automobili u vodi. 

Ipak, problem na Plokitama je što su se tamo, kratko vremena prije prve kiše uređivale šahte i betoniralo kraj njih. Stanje je još gore, nego ranije. Kako na cesti, tako i na pločniku. 

Upitali smo Grad tko je odgovoran zbog takve rekonstrukcije šahti, na što su nam odgovorili da su iz Vodovoda i kanalizacije vršili isključivo čišćenje kišnih slivnika. 

Radovi rekonstrukcije dijela kolnika će se tek realizirati u narednim danima. Po pitanju odgovornosti, bilo bi potrebno provesti izvide, ali svakako netko od projektanata ili inženjera iz bivše države koji nije predvidio dovoljnu širinu profila cijevi za apsorbirati ovoliku količinu padalina – stoji u nepotpisanom odgovoru iz Banovine.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)