Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Hrvatska
7:30 pm

NESREĆA NA A1 Vozač koji je usmrtio Nepalce plakao dok su ga privodili

Piše M.K.

Prometnu nesreću s dva poginula motociklista na autocesti kod čvora Gospić koja se dogodila jučer rano ujutro prouzročio je 22-godišnji D. I. iz Otočca koji je danas doveden na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu.

Mladić je po izlasku iz policijskog vozila bio u suzama te je plakao dok su ga u lisicama i s kapuljačom na glavi vodili u zgradu odvjetništva, piše Index.

On je jučer oko 4.30, nekoliko kilometra južno od čvora Gospić, zbog neprilagođene brzine kretanja prednjim dijelom vozila udario u stražnji dio motocikla na kojem su bila dvojica državljana Nepala stara 26 i 24 godine.

Obojica su poginula na licu mjesta, a preko jednog od njih su prešla još dva vozila koja su se potom zaustavila na kolniku. 

Nakon što se jučer u 13 sati u pratnji odvjetnika javio u gospićku policiju kao sudionik prometne nesreće, uzeti su uzorci njegove krvi i urina. Noć je proveo u pritvoru.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)