Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
5:59 pm

Hrvatska Lutrija otvara natječaj za dodjelu sredstava jedinicama lokalne samouprave za opremanje streetball igrališta

Piše N.M.

Natječaj za dodjelu sredstava za opremanje streetball igrališta otvara Hrvatska Lutrija povodom 50 godina uspješnog rada i djelovanja.  Sredstva će biti dodijeljena jednom gradu ili jednoj općini u svakoj županiji na području Republike Hrvatske te jednoj gradskoj četvrti u Gradu Zagrebu. 

Od pristiglih prijava, slučajnim odabirom (izvlačenjem) će se odabrati gradovi, općine ili četvrt koja će ostvariti pravo na donaciju sredstava do najviše 12.000,00 eura za izgradnju i opremanje streetball igrališta. Više informacija o Natječaju dostupno je na linku https://www.lutrija.hr/hl/streetball. 

Rok za prijave je 20.11.2023. do 15 sati. 

‘Streetball je moderna vrsta ulične košarke koja se obično igra u malim timovima i prava je forma košarke za poticanje sportske zabave i druženja na otvorenom.

Ulaganjem od ukupno 252.000,00 eura u streetball igrališta, Hrvatska Lutrija želi stanovnicima diljem Lijepe naše osigurati više kvalitetnih sportskih sadržaja, kako bi svoje slobodno vrijeme proveli u rekreativnim aktivnostima i svježem zraku’, poručuju iz Hrvatske lutrije. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)