Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
7:24 am

DORH se oglasio o nesreći na autocesti: 22-godišnjak usmrtio Nepalce na motociklu

Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu izvijestilo je o dosad poduzetom oko rasvjetljavanja prometne nesreće koja se dogodila jučer u 4.30 na 186. kilometru autoceste od Zagreba prema Splitu.

Na mjestu nesreće dežurna zamjenica obavila je očevid kojim je utvrđeno da je 22-godišnji vozač kombija iz nepoznatog razloga prednjim dijelom kombija udario u motocikl na kojem su bili 24-godišnji i 26-godišnji državljani Nepala. Obojica su poginula. Na njihova tijela naletjela su još dva vozila koja su se potom zaustavila.

Vozač kombija je pobjegao, ali se u popodnevnim satima u pratnji odvjetnika predao policiji.

Naložena je obdukcija smrtno stradalih Nepalaca, dok će se od 22-godišnjaka uzeti uzorci krvi i urina kako bi se utvrdilo je li bio alkoholiziran u trenutku nesreće.

U tijeku su izvidi i dokazne radnje radi utvrđivanja svih okolnosti prometne nesreće.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)