Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:08 pm

Derbi Zadra i Cibone nakratko prekinut nakon što je Tornado zapalio baklje i čestitao rođendan Torcidi

Košarkaši Zadra i Cibone u Višnjiku su odigrali hrvatski derbi regionalne lige, Zadar je pobjedio 91:64, a pri samom kraju utakmice zadarski Tornado je uzvratio splitskoj Torcidi koja im je prošli tjedan čestitala rođendan na Poljudu u utakmici Hajduka i Osijeka. Podsjetimo, Torcida sutra slavi 73. rođendan.

Euforični Zadrani su nošeni fantastičnom predstavom svojih ljubimaca, zapalili baklje u zadnjoj četvrtini, potom skandirali ‘Torcida, Torcida’, ustala je cijela dvorana. Utakmica je nakratko prekinuta, kako bi kapetan Zadra Marko Ramljak zamolio navijače da ugase baklje, a onda su Zadrani baš kao i Splićani prošli tjedan, zapjevali na taktove Ivčićeve ‘Tamo gdje sam rođen…’

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)