Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
4:10 pm

VUKAO IH 300 METARA, TIJELA NEPREPOZNATLJIVA Uhićen vozač kombija koji je ubio motocikliste kraj Gospića

Piše N.M.

Jutros u 4.32 sati policija je dobila dojavu o teškoj prometnoj nesreći na autocesti A1 u smjeru juga oko 5 kilometara od Gospića. Kako je utvrđeno, u nesreći su poginule dvije osobe, no još uvijek nisu identificirane.

U nesreći su sudjelovali kombi i motocikl.

Policija je uhvatila muškarca za kojeg se vjeruje da je pobjegao s mjesta prometne nesreće, piše Index.

Poginule osobe bile su na motociklu zadarskih registarskih oznaka čiji je vlasnik državljanin Nepala rođen 1997. godine, no ne zna se je li on bio na motociklu. Prema informacijama koje susaznali, tijela su u neprepoznatljivom stanju.

Očevid još traje.

Portal 24 sata doznaje od cestara da je prizor koji ih je zatekao nakon nesreće bio šokantan. Tvrde da ovakve prizore nikada nisu zabilježili. Nakon što je vozač kombija naletio na motocikl, nije odmah stao, već ih je vukao oko 300 metara dalje prije nego što je stao na zaustavnoj traci. 

Motocikl je ostao zaglavljen ispod kombija, a tijela na cesti. 24 sata doznaju od ljudi bliskih istrazi da smatraju da je iza kombija iz nesreće vozio još jedan kombi. Vozač kombija je nakon nesreće navodno ušao u njega i pobjegao s još nepoznatim ljudima, navodi 24 sata.

24 sata pišu kako su bila ukupno tri kombija. Prvi koji je udario u motocikl i ubio dvoje ljudi, a ostala dva su bila s prvim. Vozili su se po autocesti. Nešto su prevozili. Odmah nakon kobne prometne nesreće, vozač prvog kombija uskočio je u drugi i dali su se svi u bijeg, govori nam svjedok same nesreće. 

Naime, kombi ogulinske registracije je vlasništvo 26-godišnjakinje iz Saborskog, a motocikl ima zadarsku registarsku oznaku i u vlasništvu je državljanina Nepala. Identitet poginulih s tog motocikla još se utvrđuje.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)