Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
10:00 pm

VIDEO ‘Sa svakom obilnijom kišom sve teža situacija u Vinkovačkoj ulici’

Piše A. A.

Današnja obilna kiša u kratkom vremenu poplavila je neke glavne gradske prometnice i križanja u Splitu, pa tako i glavnu kvartovsku ulicu na Plokitama. Iz građanske inicijative ‘Naprid Plokite, naprid Siromašna’, upozorili su na njene posljedice. 

‘Nije voda na kolniku stvarala neugodu samo vozačima u automobilima, već i onima koji su trebali izaći iz vozila na parkingu u Vinkovačkoj. Ogromna količina vode prijetila je i prelijevanjem na nogostup, pa i prodorom u stubišta zgrade Vinkovačka 14-18. 

Sa svakom obilnijom kišom situacija na dnu Vinkovačke je sve teža. Nije pomogla ni nedavna rekonstrukcija šahti’, naveli su. 

Istaknuli su nadu kako će to konačno biti riješeno sljedećeg mjeseca nakon asfaltiranja dijelova Vinkovačke. Podsjetili su kako se godinama nižu molbe i vapaji mjesne samouprave s Plokita gradskoj vlasti. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)