Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
10:39 am

Škripi s prodajom imovine Kerum d.o.o. u stečaju: Nitko se nije javio za terene u Supetru i skladište u Zadru

Počelo je škripati s prodajom preostalih dijelova propalog trgovačkog carstva Kerum d.o.o. Stečajna upraviteljica Natalija Mladineo izvijestila je splitski Trgovački sud kako nije bilo zainteresiranih za kupnju poljoprivrednog zemljišta u Supetru koje je procijenjeno na 173 tisuća eura. 

Prodaja je oglašena na portalu Njuškalo, stranicama FINA-e i Visokog trgovačkog suda koncem prošlog mjeseca, no na jučer održano ročište nije pristupio nitko od ponuđača. Nije pristigla ni jedna pisana ponuda, a nije zaprimljena ni jedna uplata jamčevine. 

Slično je bilo i početkom mjeseca na ročištu u Zadru. Nije bilo zainteresiranih za kupnju spremišta u zgradi na Trgu kneza Višeslava. Za sutra je najavljeno otvaranje ponuda pristiglih za zemljište na Čiovu koje je procijenjeno na nešto manje od 30 tisuća eura. Namjeru je već iskazala tvrtka koja ima objekt na susjednom terenu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)