Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
12:00 pm

Obljetnica rođenja Zdenka Runjića: Gitarist Neno Munitić obradio pjesmu ‘Galeb i ja’

Piše P. I.

Gitarist Neno Munitić je povodom obljetnice rođenja Zdenka Runjića obradio i izveo njegovu pjesmu ‘Galeb i ja’. 

On je  je klasični gitarist koji je izuzetno darovit i fleksibilan, te se etablirao kao umjetnička figura u svijetu klasične i komorne glazbe zahvaljujući intenzivnoj ljubavi prema glazbi i čvrstoj predanosti svojoj umjetnosti.

U svojim izvedbama unosi poseban spoj emocija i točnosti. Svaka nota koju odsvira pokazuje njegovo vladanje klasičnim žanrom, a publiku osvaja svojim strastvenim interpretacijama i besprijekornom tehnikom. U svojim izvedbama, Neno bez napora stvara bogata glazbena iskustva za slušatelje. Njegova predanost gitari očituje se u njegovim nastupima.

Razvoj njegove glazbe dokaz je nepokolebljive predanosti savršenstvu. Usavršio je svoje sposobnosti i stvorio jedinstveni glazbeni izraz, počevši s ranim glazbenim studijem u Hrvatskoj i nastavivši rigoroznim podučavanjem pod vodstvom uglednih profesora. Njegove nastupe karakterizira emotivan ton, a ima i talenta svojom glazbom rasplakati ljude.

Kao istinski talent svojom izvanrednom nepokolebljivom predanošću i bogatom glazbenom ostavštinom značajno djeluje na hrvatskoj i međunarodnoj glazbenoj sceni. Kada je na pozornici, njegova ljubav prema glazbi je vidljiva i osvaja i očarava svakoga tko je ima sreću doživjeti.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)