Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Hrvatska
5:39 pm

Ivo Sanader više nije u Remetincu. Premješten je u kaznionicu poluotvorenog tipa

Piše N.M.

Bivši premijer Ivo Sanader u ponedjeljak je iz Remetinca premješten u kaznionicu poluotvorenog tipa Lipovica – Popovača, javlja Danas.

Ondje svoju kaznu služi i Tomislav Horvatinčić, riječ je o kaznionici poluotvorenog tipa. Ondje je nedavno uređen zatvoreni odjel, a u poluotvorenom dijelu kaznionice smješteni su uglavnom osuđenici za djela imovinskog i gospodarskog kriminaliteta.

Podsjetimo, Sanader je pravomoćno osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 18 godina. Uračunato je tu i vrijeme provedeno u istražnom zatvoru kao i vrijeme provedeno u ekstradicijskom pritvoru i vrijeme na izdržavanju kazne.

Do sada je premijer iza rešetaka, u pritvoru ili po presudama proveo gotovo osam godina.

Tjednik Nacional objavio je i da odvjetnici bivšeg premijera namjeravaju tražiti prijevremeni otpust s izdržavanja kazne.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)