Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
8:17 pm

GLAVINA PROZVAO PULJKA ‘Split opet može biti šampion hrvatskog turizma, ali ne pod njegovim vodstvom’

Piše A. A.

Državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Tonči Glavina oglasio se povodom obljetnice proglašavanja Splita šampionom hrvatskog turizma. Zbilo se to na današnji dan prije šest godina. 

‘Vjerujem da od Splita opet možemo napraviti šampiona hrvatskog turizma i to shvaćam kao naš zajednički zadatak – vratiti grad tamo gdje mu je mjesto, a to je top turistička destinacija Europe i Mediterana, jednako primamljiva gostima, ali i domaćima’, istaknuo je Glavina.

Zbog svega, kako je naveo, do sada (ne)napravljenog, uvjeren je da se to neće dogoditi pod vodstvom gradonačelnika Ivice Puljka

‘Bez obzira na njegovo tvrdoglavo i nepotrebno odbijanje bilo kakve suradnje ili prihvaćanje dobronamjerne kritike, mi ćemo nastaviti pružati ruku suradnje i nuditi konstruktivne prijedloge, sve s ciljem transformacije Splita u održivu turističku destinaciju ugodnu za život’, poručio je. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)