Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
7:22 pm

FOTO Učenici Prirodoslovne škole šahovski prvaci u Splitu!

Piše A. A.

Sportski klub Prirodoslovac iz Prirodoslovne škole Split pobijedio je na danas održanom natjecanju srednjih škola u šahu na gradskoj razini. Osvojio je prvo mjesto s 13 meč bodova te 22,5 obična boda. 

Zlatni su momci Nikola Kuzmičić (1. b), Mihovil Živković (2. a), Jakov Borić (3. a) i Lovre Ivančević (4. b). Mentorice su im profesorice Vesna Poklepović i Dijana Ledić Begonja.

Prvoplasirani i drugoplasirani – ekipa iz MIOC-a – idu na županijsko natjecanje. Najbolja dva školska sportska kluba sa županijske razine očekuje državno natjecanje u Poreču. 

Što se tiče rezultata preostalih splitskih škola, poredak je sljedeći: 3. mjesto – Elektrotehnička škola, 4. mjesto – 5. gimnazija ‘Vladimir Nazor’, 5. mjesto – Graditeljsko-geodetska tehnička škola, 6. mjesto – privatna Srednja škola ‘Marko Antun de Dominis’, 7. mjesto – Ekonomska i upravna škola Split te 8. mjesto -Škola za dizajn, grafiku i održivu gradnju.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)