Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
12:07 pm

Bivši hajdukovac stigao do prvog trofeja u karijeri

Piše D. F.

Petar Bosančić stigao je do prvog trofeja u karijeri. Bivši stoper Hajduka s Rigom je osvojio Latvijski kup. U finalu je Riga nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca svladala gradskog rivala RFS. 

Riga je dugo vodila golom Aurelija i 43. minuti, a RFS je izjednačio pogotkom Ikaunieksa iz jedanaesterca u 94. minuti. U produžecima nije bilo golova te su pobjednika odlučili jedanaesterci.

Riga je realizirala svih pet penala, a u četvrtoj seriji precizan je bio i Bosančić. Tragičar RFS-a bio je Čeh Mareš koji nije zabio u trećoj seriji.

Riga koju vodi Tomislav Stipić na najboljem je putu da sezonu završi s dvostrukom krunom. Tri kola prije kraja imaju tri boda više od RFS-a. 

Bosančić je u Rigu stigao u ožujku ove godine, a potpisao je ugovor do ljeta 2024. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)