Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
11:39 am

Željko Joksimović uoči zadarskog koncerta: Dalmacija me uvijek inspirirala

Piše P. I.

Željko Joksimović nastupit će u subotu, 4. studenoga,u dvorani Krešimir Ćosić u Zadru.

‘Radujem se koncertu u Zadru, već sam nekoliko puta tamo nastupao, publika i ja se poznajemo a nadam se i susretu s nekim svojim prijateljima. Imam puno prijatelja u Dalmaciji, rekao je Željko Joksimović uoči koncerta zadarskog koncerta, te dodao zbog čega se uvijek rado vraća u Dalmaciju.

‘Dalmacija me uvijek iznova i iznova inspirira. Posebno se osjećam tamo, pored predivnog mora, muzike, jezika… Čim prođete tunel, kad uđete u Dalmaciju ubace vas u specifičan dalmatinski vajb i predivno se osjećate’, zaključio je Željko.

Joksimović slovi za jednog od najuspješnijih glazbenika regije. Premda dugo nije izbacio vlastitu pjesmu, njegovi bezvremenski hitovi i dalje privlače tisuće obožavatelja što je dokazao nedavno napunivši varaždinsku Arenu, a skoro su rasprodane i zadarska i zagrebačka. 

Ulaznice za koncert Željka Joksimovića u prodaji su od u sustavu i na prodajnim mjestima Eventima i Adriaticketa. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)