Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
12:25 pm

Sutra se obilježava 79. obljetnica Dana oslobođenja Splita

Piše P. I.

U organizaciji Grada Splita, Udruge antifašista i antifašističkih boraca grada Splita i Udruge veterana Domovinskog rata i antifašista, sutra, 26. listopada 2023. s početkom u 11 sati u Galeriji umjetnina održat će se svečanost obilježavanja 79. obljetnice Dana oslobođenja Splita od fašizma.

Prije svečanosti u Galeriji umjetnina izaslanstva Grada, Udruge antifašista i antifašističkih boraca grada Splita, VeDRA-e, HRM-a, PU Splitsko-dalmatinske i Splitsko-dalmatinske županije polagat će vijence na Gradskom groblju Lovrinac i na Narodnom trgu (Pjaci). 

‘U 9 sati vijenci će se polagati na Spomen kosturnici palima u NOR-u, dok će se na Narodnom trgu (Pjaci) na Spomen ploču osloboditeljima grada vijenac položiti u 10 sati nakon čega je predviđeno podizanje svečane zastave Grada Splita na restauriranom štandarcu’, poručuju iz Grada.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)