Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
3:34 pm

MRAK I MAČKE Djeca iz vrtića ‘Veseli patuljci’ izložena nemilim scenama

Roditelji djece koja pohađaju Dječji vrtić ‘Veseli patuljci’ na Neslanovcu ogorčeni su zbog stanja okoliša u kojem su nerijetko i uginule mačke. Uz to, mračna je dionica do vrtića okruženog macama.

– Nedavno je jedna mama trudnica pala na putu do tamo, srećom dobro je prošla – priča nam tata djeteta vrtićke dobi. 

Gorući im je problem što oko zgrade inače ima veliki broj uličnih mačaka. 

– Službe su kontaktirane kako bi nam pomogli oko mačaka koje, nažalost, i napadaju djecu, ali nema pomoći. Samo je na raspolaganju As Eko koji može odnijeti uginule – objašnjava tata. 

Pričaju i da se djeca boje, u svega nekoliko dana dvije su krenule na djecu.

– Ne znam je li moje dijete htjela napasti, ali nije bilo ugodno – govori nam. 

Šok su djeca doživjela i kada su ispred vrata vrtića ugledale mrtvu mačku. Nadaju se rješenju iz Banovine, a što može napraviti gradska uprava po ovom pitanju, objavit ćemo kad nam odgovore. 

– Nije ni odgajateljicama ugodno, pokušale su riješiti problem, ali nisu naišle na odobravanje. Svakako, treba i macama pomoći, ali ovo nije način, nije ni njima dobro tu, očito su i bolesne – podvlači roditelj.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)