Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Hrvatska
2:43 pm

MIRO BULJ: ‘Tražim vojsku na granicama zbog ilegalnih migranata. U Sinju ćemo imati samopomoć ako našu dicu ugroze!’

Piše Ž.Š.Ž.

Miro Bulj, Mostov saborski zastupnik i gradonačelnik Sinja poručio je iz Sabora kako će znati ‘učunkovito odgovoriti ako ilegalni migranti među kojima su teroristi ugroze građane’. Pozvao je premijera Andreja Plenkovića da pošalje vojsku na granice kao pomoć policiji.

– Tko će biti odgovoran za incidente na pograničnim prijelazima gdje ilegalni migranti, među kojima su teroristi, ulaze bez ikakve odgovornosti? Plenković je sebe ogradama na Markovom trgu zaštitio i stavio se u stakleno zvono, a na pograničnom području mu smeta hrvatska vojska – kazao je Bulj. 

Istaknuo je kako je on legalist koji se kao hrvatski branitelj borio za poštivanje zakona te da se godinama bori za slanje vojske na granice kao i sada da pomognu narodu Sinja. 

– Napravit ću sve da zaštitim svoje građane, bitnija mi je jedna njihova vlas, jedan prst djeteta nego svi ovi briselski ćate zaštićeni ogradama. Ako netko bude pucao, a već su kriminalne skupine unutar ilegalnih migranata pucale, znat ćemo odgovoriti učinkovito –  poručio je. 

Ponovio je da je ‘šuplja granica’. 

– Tko je odgovoran za to? Mi ćemo imati samopomoć ako našu dicu ugroze – završio je Bulj.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)