Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
8:20 pm

KAŠTEL SUĆURAC Strabag izabran za izvođača radova na rekonstrukciji Cesti dr. Franje Tuđmana

Piše N.M.

Strabag d.o.o. izabran je za izvođača radova na rekonstrukciji dijela Ceste dr. Franje Tuđmana, dionici Ulica Krknjač – Rimski put u duljini od otprilike 880 metara. Radi se o planiranom nastavku uređenja Ceste dr. Franje Tuđmana prema naselju Sv. Kajo, odnosno Solinu, javlja Portal grada Kaštela.

Strabag je izabran nakon provedenog postupka javne nabave niske vrijednosti, a u konkurenciji su bili još i Cestar d.o.o. i Građevno Zec d.o.o. Strabagova ponuda u iznosu od 2.438.492,79 eura s PDV-om bila je najpovoljnija, dok su ponude Cestara i Građevno Zec bile nešto skuplje, iznosile su 2.620.984,60 i 2.647.977,29 eura s PDV-om.

– Naručitelj Grad Kaštela je pregledom i ocjenom ponuda ocijenio da ponuda ponuditelja Strabag d.o.o., Ulica Petra Hektorovića 2, 10000 Zagreb, OIB:74971361430 ispunjava zahtjeve u pogledu opisa predmeta nabave i traženih tehničkih specifikacija, u potpunosti zadovoljava sve uvjete iz dokumentacije o nabavi i koja je prema kriteriju ekonomski najpovoljnije ponude ocijenjena najpovoljnijom odnosno koja je dobila najveći broj bodova sukladno kriterijima za odabir ponude te je odlučeno da se s istim sklopi ugovor o javnoj nabavi radova – stoji u odluci o odabiru.

Ugovor o javnoj nabavi Grad bi sa Strabagom trebao sklopiti najkasnije u roku od 90 dana od dana izvršnosti odluke o odabiru, a izvođač je dužan u roku od 15 dana od primitka potpisanog ugovora prisustvovati uvođenju u posao u prostorijama Grada Kaštela ili na gradilištu. Planirano trajanje radova je 24 mjeseca, odnosno dvije godine.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)