Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
10:34 am

FOTOGALERIJA Splićani oduševljeni ponudom restorana, pogledajte delicije koje vas čekaju

Piše P. I.

Manifestacija ’20 dana splitskih restorana’, u sklopu drugog Mjeseca gastronomije, traje od 14. listopada do 5. studenoga, a brojni Splićani već su se uvjerili u izvrsnu ponudu, koju su splitski ugostitelji pripremili kako bi počastili sugrađane te potaknuli lokalnu gastronomsku scenu van sezone.

‘Štorije o’ spize su svakako odličan koncept, kojim želimo privući domaće goste da, po simboličnoj cijeni od 25€, probaju nešto drugačije, a opet pristupačno i vrate se u restorane tijekom hladnijih dana’, poručio je Ivan Temšić, pobjednik showa ‘Masterchef’, koji je nedavno otvorio restoran eVala 1903 na Matejuški.

Jedan od restorana koji se uključio u inicijativu je i novootvoreni Boiler, smješten na vrhu Marmontove ulice, koji nudi meni u tri slijeda za 20€.

‘Ovakve priče u organizaciji Turističke zajednice grada Splita potrebne su za produžetak turističke sezone, ali što je najvažnije i za povratak Splićana u restorane, jer im se pruža prilika da, u našem slučaju – sve do kraja godine, otkriju nova mjesta za druženje’, poručuje Marko Đurašević, glavni kuhar Boiler Arts & Culture-a, koji je otvoren na nekadašnjoj lokaciji kultne zalogajnice Bastion.

‘Želimo ponuditi gradu Splitu i Splićanima jedinstven ambijent, dostojan 21. stoljeća, u kojem, po pristupačnim cijenama, mogu uživati u spoju vrhunske gastronomije, umjetnosti i glazbe’, zaključio je Đurašević.

Uz eVala 1903 i Boiler, u manifestaciju ’20 dana splitskih restorana’ su se uključili i Dujkin dvor, Tinel Trattoria, BAZA, Zinfandel, Restoran Corner, Olive Tree, Kadena, SidiBar, Pandora Greenbox, Corto Maltese, Bepa, Konoba Korta, Konoba Varoš, Restoran Laf i Uje Oil Bar.

Detaljan opis menija i cijena, koji se nude u svakom od navedenih objekata, možete pronaći klikom na ovu poveznicu, jer čarobna splitska jesen upravo poziva na nezaboravni ručak ili večeru u centru grada!

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)