Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
6:15 pm

Budimir odgovorio Marijani Puljak: Toliko smo joj nebitni da u Saboru drži pressicu o nama

Piše N.M.

Ivica Budimir, potpredsjednik splitskog HDZ-a, odgovarajući Marijani Puljak, poručio je putem Facebooka kako se od vlasti Puljkovih Split nikada neće opraviti.

‘Upravo smo imali priliku vidjeti bizarno obraćanje javnosti suvlasnice OPG Puljak (s rejtingom 0,6%) gdje je splitski HDZ i predsjednika proglasila nebitnim. Toliko smo joj nebitni da u Saboru drži press konferenciju o nama. 

Drago mi je što jedan bankarski birokrat nama drži lekcije o popularnosti, ali mi je još draže što u trećoj godini njihovog upravljanja Splitom jedino što rade i čime se bave su projekti koje smo im mi ‘nebitni’ ostavili.

Za razliku od nas, koje nitko osim naših kolega iz privatnog sektora ne zna, Puljkove direktore, bolje rečeno kućne prijatelje i političke mecene, danas znamo svi – i to prije nego uopće raspiše natječaj.

To je OPG Puljak napravio od Splita – privatnu prčiju jedne obitelji gdje unaprijed znamo sve buduće direktore i pročelnike. Jedino što ne znamo je kad će i hoće li početi napuštati uzurpirane stanove i prepustiti ih socijalnim slučajevima u potrebi. Ali o tome nešto više na tematskoj sjednici koju smo sazvali i našim prijedlozima mjera pomoći socijalnim slučajevima koje smo pripremili.

Kad se meštar vrati iz Australije’, stoji u objavi.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)