Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
3:12 pm

Zavadlav očekivao oslobađajuću presudu, odvjetnik najavio žalbu

Toni Vukičević, odvjetnik Filipa Zavadlava, po izricanju presude od 40 godina zatvora za trostruko ubojstvo u Varošu kazao je kako je njegov branjenik nezadovoljan. Štoviše, očekivao je oslobađajuću presudu.

‘Ne mogu u ovom trenutku puno govoriti s obzirom na to da mi sud mora uručiti pisani otpravak obrazložene presude. On je od početka imao stav da nije počinio djela koja mu se stavljaju na teret. Zadržao ga je do kraja. Očekivao je da će mu se pružiti šansa da još nešto u pisanom obliku kaže’, kazao je Vukičević.

Najavio je ujedno kako će iskoristiti žalbenu mogućnost.

‘Bude li ishod negativan, slijedi ustavna tužba. Postoji zatim i mogućnost podnošenja zahtjeva Europskom sudu za ljudska prava u Strasbourgu’, naveo je.

Bilo je ovo, napomenimo, ponovljeno suđenje – Visoki kazneni sud ukinuo je prvu presudu s naputkom da se utvrdi pitanje motiva. Vijeće splitskog Županijskog suda ponovno je osudilo Zavadlava na istu sankciju i za ista kaznena djela kao i na kraju prvog suđenja.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)