Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
11:58 am

SUSRET S AUTORICOM Zvjezdana Čagalj u Gradskoj knjižnici Solin

Piše A. A.

Gradska knjižnica Solin poziva na još jedan ‘Susret s autoricom’. Ovog puta ugostit će Zvjezdanu Čagalj.

‘Susret s autoricom: Zvjezdana Čagalj’ dogodit će se u četvrtak, 26. listopada, u 19 sati, u Teatrinu Gradske knjižnice Solin. U prigodnom programu uz autoricu, s kojom će razgovarati Vesna Žižić, sudjeluju još i Bernarda Roudi te Marijan Grbavac

Za zabavni i glazbeni program pobrinut će se DV Popaj iz Splita (skupina Botuni s odgajateljicom Gordanom Krasnić), nastupit će i Dječja klapa LUČ, OŠ Lučac (koju vodi prof. Lidija Čuić Živković) te Pjevački trio TrioLe (Mia Gazdović – sopran, Dora Jana Klarić – mezzosopran i Rahela Ujević – sopran uz klavirsku pratnju Filipa Grmoje).

O autorici

Zvjezdana Čagalj rođena je u Splitu, gdje je završila Filozofski fakultet te stekla zvanje nastavnika predškolskog odgoja. Kasnije se doškolovala te je stekla zvanje profesora predškolskog odgoja a sve je zaokružila doktorskim studijem. Svoj radni vijek provela je u dječjim vrtićima u Splitu i Hvaru, trenutno odgaja i uči djecu u Novalji na Pagu.

Svojim je požrtvovnim radom, ali i prepoznatljivošću i jakom osobnošću, sebi priskrbila niz pohvala, priznanja, nagrada. Jedna od najznačajnijih državna je nagrada ‘Ivan Filipović’ za životno djelo te nagrada Grada Splita za zaslužnog građanina za predškolski odgoj.

Aktivna je u radu Društva ‘Naša djeca’, Split. Pokrenula je niz velikih humanitarnih akcija: za pomoć izgorjelom vrtiću ‘Za svoje dite, Splite’, kojoj se priključio i UNICEF te ju preuzeo, ‘Za tebe’ kroz organizaciju niza sportskih susreta, koncerata kako bi se skupila sredstva za kupnju enteroskopa za KBC u Splitu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)