Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
7:55 pm

PODSMIJEH I PLJESAK Pogledajte Zavadlavovu reakciju na 40 godina zatvora

Filip Zavadlav, danas po drugi put osuđen na 40 godina zatvora za trostruko ubojstvo u splitskom Varošu, nije lio suze nad svojom sudbinom. Štoviše, dok je sutkinja Višnja Strinić čitala presudu, Filip Zavadlav se ponašao kao da se to sve skupa događa nekom drugom. S očitim je podsmijehom slušao sutkinju Strinić, kada je čuo da je dobio 40 godina zatvora čak je i zapljeskao. Nije dugo trajalo jer ga je pravosudni policajac upozorio da ne ometa sutkinju.

Branitelj Toni Vukičević kazao je nakon presude da je Zavadlav očekivao oslobađajuću presudu. Najavio je žalbu i pravnu bitku do kraja. Ako iscrpe sve pravne mogućnosti u Hrvatskoj, spremni su ići i na Europski sud za ljudska prava.

Sutkinja Strinić danas je kazala kako se radi o jednom od najtežih zločina u Hrvatskoj. Zavadlav je u svega 15-ak minuta u subotu 11. siječnja 2020. u popodnevnim satima smaknuo trojicu Splićana. Ispucao je 37 metaka iz automatske puške. Tužilaštvo je držalo da se radilo o ubojstvu iz bezobzirne osvete prema osobama koje su maltretirale njega i brata ovisnika, no sudsko vijeće ni u ponovljenom postupku nije prihvatilo tu tezu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)