Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
9:29 am

Vozač koji je usmrtio sestre u Prugovu završio u zatvoru

Sudac istrage splitskog Županijskog suda odredio je istražni zatvor 47-godišnjaku iz Prugova koji je u prometnoj nesreći prošlog tjedna usmrtio dvije sestre. Pritvor mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela, jer je već odslužio godinu zatvora zato što je pijan jurio na policajca autom, ali i zbog opasnosti od bijega jer je nakon nesreće u Prugovu pobjegao u obiteljsku kuću.

Policija ga je izvukla iz kuće nakon više od jednog sata, izmjereno mu je više od 1,5 promila alkohola. Najprije je neko vrijeme bio u bolnici, a onda je kriminalistički istražen i predan u ruke Državnog odvjetništva.

Pokrenuta je istraga, 47-godišnjaka sumnjiče za izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom, ali i nepružanje pomoći unesrećenima, odnosno, bijeg s mjesta prometne nesreće.

Kako neslužbeno doznajemo, tvrdi da mu je žao što je došlo do ovako teških posljedica, ali obranu nije iznio.

Nesreću je izazvao tako da je kombijem Mercedes udario u vozilo Fiat Punto ispred sebe. Automobil je odbačen na terenac Dacia Duster koji je naišao iz suprotnog smjera.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)